Miradore Management Suite

DEN SMIDIGASTE LÖSNINGEN FÖR HANTERING AV IT-SYSTEM

Hantera hela IT-miljön via ett enda intuitivt webbgränssnitt.

Begär en demo

Sex anledningar

Samla in information

Du kan ta del av fullständig, korrekt och aktuell information om dina IT-enheter, över ett stort antal tekniker och plattformar.

Kom igång direkt

Miradore Management Suites infrastruktur implementeras snabbt och lätt. Vi tillhandahåller även regelbundna uppdateringar av programvaran för minimalt underhåll.

Analysera data

Med hjälp av tillförlitlig information kan du ta välgrundade beslut och vidta åtgärder i tid. Tack vare inbyggda nyckeltalsrapporter har du även gott om anpassningsmöjligheter vid mer avancerade krav.

Enkel integration

Miradore Management Suite är otroligt lätt att integrera. Du kan smidigt lägga till den till hanteringen av IT-tjänster med färdiga, medföljande kopplingar och certifierade integrationer.

Automatisera uppgifter

Effektivare implementering av ändringar och konfigurationer. Du kan även automatisera förebyggande underhåll för att undvika tjänsteavbrott.

Betala allteftersom

Miradore Management Suite innefattar inga förskottsavgifter, vilket gör att det passar för både små och stora företag. Allt du betalar är en månatlig licensavgift, baserad på antalet enheter du har.

Ytterligare Information

Se alla funktionerLadda ner datablad

Hanterade Enheter

Länder

Års utveckling

Betrodd av tusentals företag världen över

Miradores Räddningsprogram

Är du fast i ett långsiktigt avtal med din nuvarande leverantör av program för hantering av IT-system/Enterprise Mobility Management (EMM)? Miradores räddningsprogram kan hjälpa dig.
Kontakta oss

Contact Us

Questions left unanswered? We would love to hear from you.