Miradore Management Suite

DEN SMIDIGASTE LÖSNINGEN FÖR HANTERING AV IT-SYSTEM

Hantera hela IT-miljön via ett enda intuitivt webbgränssnitt.

Begär en demo

Operativsystemsdistribution

Helt automatiserad OS-distribution

Installera den nya enheten helt redo med operativsystem, programvara och uppdateringar på plats.

Viktigaste fördelar

Komplett automatisering

Miradore installerar automatiskt all programvara och alla inställningar som är specifika för ett företag, en position, en roll, en enhet eller en användare på den nya enheten, utifrån användarens profil. Du kan även återställa alla användarfiler till rätt plats för att göra enheten helt redo för leverans till användaren.

Färre supportbegäranden

Den automatisk installationsprocessen gör inga misstag och glömmer inte att genomföra några åtgärder, vilket säkerställer att din IT-verksamhet håller hög kvalitet. Med alla appar och inställningar på plats automatiskt kan användaren börja använda den nya enheten utan att genomföra felsökningar och helt utan hjälp.

Kostnadsbesparingar

En hög nivå av förstklassig automatisering säkerställer att din IT-verksamhet drivs kostnadseffektivt. Med Miradores teknik kan du skala din OS-distribution till valfritt antal enheter.

Nyckelfunktioner

Installation utan operativsystem

Vid installation utan operativsystem formateras automatiskt ett system, ett operativsystem installeras och konfigureras, och all programvara och alla inställningar som krävs installeras automatisk i enlighet med användarens profil. Du behöver inte längre upprätthålla statiska bilder. Installationen utan operativsystem kan distribueras antingen till nya enheter eller till enheter som behöver uppdatera sitt OS.

Drivrutinsidentifiering

De drivrutiner som krävs identifieras och installeras automatiskt under installationen utan operativsystem. Du kan åsidosätta standarddrivrutiner för att säkerställa att de önskade drivrutinerna installeras.

Installera programvara och konfigurationer

Du kan tilldela programvara och inställningar till grupper, platser, enhetsroller och enhetstyper samt till användare. Detta är del av Miradores användarprofilering och säkerställer att alla de rätta programmen och inställningarna alltid installeras automatiskt.

Säkra

Du kan säkra enheten genom att låta Miradore skapa återställningspartition, aktivera diskkryptering samt installera och konfigurera antivirus- och brandväggsprogram automatiskt.

Contact Us

Questions left unanswered? We would love to hear from you.