Miradore Management Suite

DEN SMIDIGASTE LÖSNINGEN FÖR HANTERING AV IT-SYSTEM

Hantera hela IT-miljön via ett enda intuitivt webbgränssnitt.

Begär en demo

Programvarudistribution

Håll programvaran uppdaterad och säker

Installera, uppdatera och ta bort programvara på ett effektivt sätt och kör eventuella förändringar i konfigurationen av dina enheter. Hantera tiotusentals enheter från en enda webbaserad konsol.

Nyckelfunktioner

Skapa, testa och distribuera effektivt

Miradore tillhandahåller omfattande och användarvänliga verktyg för att skapa, testa och distribuera paket. Du kan välja bland många distributionsmetoder för att nå organisationens mål på ett effektivt vis. Automatisera distributionen eller låt supporten, fältoperatören eller användaren genomföra installationen.

Skalbar infrastruktur

Miradores infrastruktur består av en enda server samt en eller flera installationspunkter. Installationspunkterna som lagrar installationsmedia behöver inte ha någon Miradore-programvara igång, vilket gör att skalningen, hanteringen och konfigurationen blir enkel. Att bygga en infrastruktur som stöder tiotusentals enheter på ett stort antal platser är väldigt kostnadseffektivt och enkelt.

Självbetjäning

Aktivera Miradores självbetjäningsportal och låt användarna installera programvara. Du kan inkludera processen för krav på godkännande innan programvaran kan installeras.

Integrera och automatisera

Integrera Miradore i din tjänstehantering och automatisera distribution av programvara och konfigurationer. Programinstallationer sker omedelbart och du får direkt och detaljerad information om installationens status. Läs mer.

Contact Us

Questions left unanswered? We would love to hear from you.